Mads Peder Nordbo

Hvem er Jeg?

Mit navn er Mads Peder Nordbo. Jeg er 42 år, har grå-grønne øjne og venter på femte år på hårfeen. Et eller andet sted har jeg en ide om, at hun muligvis giver mig mit hår tilbage, hvis jeg lægger penge under hovedpuden, men det har slet ikke virket endnu.

Jeg er cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur + B.A. i Filosofi.

Jeg har skrevet romanen Odins labyrint, der udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof d. 1. november 2012. Du kan læse mere om romanen rundt omkring på min forfatterside, hvor du også kan læse om min næste roman Gudspartiklen.

Jeg har de seneste mange år arbejdet som tekstforfatter, online-manager samt kommunikationsekspert og har blandt andet været ansvarlig for opbygningen af Jack & Jones’ websites og webshops samt al onlinekommunikation for Jensen’s Bøfhus. I dag er jeg redaktør i ADHD-foreningen, hvor jeg primært laver medlemsblade, hjemmesider samt styrer kampagnen ‘Vild & Stille’.

Men alt det er bare ord. Inden i er jeg en drømmer, en nyder, en frygter, en farmand samt en, der tror på magiske ting. Kort sagt et menneske uden firkantede rammer.

Ud over at skrive her på siden, kan du skrive til mig på mpn@madspedernordbo.com

Kig forbi min forfatterhjemmeside >>

6 thoughts on “Mads Peder Nordbo

 1. Jeg ønsker dig tillykke med udgivelsen. Jeg glæder mig stadig til at læse dig bog, også selv om fredagen nok ikke helt forslår til min læsehastighed. Dejligt med inspiration til nye bøger på din blog.

 2. Fantastisk blog – og så er den skrevet af en mand!! Woop Woop dém ser man ikke mange af!!

  Vil gerne anbefale dig at læse en anden god blog, skrevet af en pige der er lige del mand – nøjagtig som dig bare omvendt minus børnene plus håret eller noget – jeg klukker af grin når jeg læser med, nøjagtig som jeg lige har gjort her!!

  http://deirdre-ann.blogspot.com

 3. Hej Morten, spændende blog – flot sprog!

  Og så er det er dig vi får til at slette pinlige (og måske impulsive) kommentarer på ADHD forummet? :o) Tak fordi du følger min navlepillerblog. Du er den første! Så det vil jeg lige fejre med at ligge en hilsen.

  Sød pandahistorie om din datter og ikke mindst for interviewet med Morten Benjamin

 4. Kære Mads Peder N. Jeg har lige lånt din bog på biblioteket. Spændende. Jeg er snart halvvejs i den. Undervejs slog det mig, at stilen i bogen, mindede mig om noget, jeg tidligere havde læst med begejstring. Da jeg her på siden erfarer, jeg at du også har læst bogen Vindens skygge undrer det mig slet ikke . Endvidere er der også temaer, som kan minde om Nattoget til Lissabon. Dejligt, at du har evnen til denne genre og din indsigt i nordisk mytologi er inddraget. Jeg glæder mig til slutningen, men samtidig er det jo ærgerligt at sige farvel til en god bog. Jeg syntes din bog henvender sig bredt til alle aldersgrupper, selv er jeg 73 år.
  Du og din familie ønskes et godt nytår. Jeg vil se frem til din næste roman udkommer.
  Tak
  Alice

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s