Amalie, Osama-obama og verdensfreden!

I dag er der sket to STORE ting *mindst* Obama har aflivet Osama og Amalie er IKKE på forsiden af Ekstrabladet online! Jeg ved faktisk ikke helt, hvad der er størst … og jeg ved heller ikke helt, hvor stor en del af skylden vi kan lægge hos Anders Lund Madsen!?

Jeg så ham nemlig *live i TV* presse den sagesløse Amalie til at holde sig væk fra medierne i 14 dage, og derfor spørger jeg nu: ”Har Hr. Lund Madsen og det såkaldte nye talkshow noget med Osamas død at gøre? Er Obama kun en dukke på Lund Madsens hånd? En dukke, der nu bruges til at bekæmpe Amalies hårdt tilkæmpede plads på dagbladendes forsider!?”

Det er store spørgsmål … Jeg ved det! Men der skal I tænke på, at for Fru Amalies Mor er i dag en sort dag! En trist dag! En smertende dag i glemsel *puf*

Stakkels dame! Det tænkte Obama og Lund Madsen nok ikke over, da de sendte kamptropper ind i Pakistan for at hente DNA-prøver af den kommende døde Osama … Næ, nej, bare verdensfreden trives og Osamas hoved kan sættes i enden af et træspyd, så er de glade.

PS. Skulle enkelte være i tvivl, så kan I se Hr. Lund Madsen og Obama-Osama nedenfor *spionfoto … Obama har under-cover-hue på*

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s