Lørdagsmonstre, ‘The Ring’ og gyngende grund!

Bedst som vi gik en lille, hyggelig familietur i en park i Middelfart forsvandt vores datter med ét i et dystert buskads uden at dukke op igen. Mørket sænkede sig om os … åd os som små skrækslagne dyr … før det i væmmelse spyttede os ud 20 meter længere fremme ved åbningen af et sort rør, der førte ned i jordens brændende intethed.   

Det næste, vi så, var en scene flået og skåret direkte ud af den ikke så familieagtige The Ring, hvor en tynd og radbrækket monsterpige med flagrende, tjavset hår forsøger at kravle op gennem en dyb brønd *hviiiin og gru … jeg vil IKKE være med i The Ring*

Lyset kastede den skæve skabnings væren op mod os, og langsomt gik det op for os, at det ikke var et monster, men en pige *arghhhhh PIGEN fra The Ring?!* Nej, nej … Pigen Arendse på vej ud af afgrundens klør!

Bagefter var der ikke andet at gøre end at give barnet en gyngetur på den gynge, hvor faderens *jeps min* numse bestemt ikke kunne være!

Men i baghovedet … i baghovedet kørte det videre! *whats that coming over the hill is it a monster* Nemlig The Automatic – Monster

God lørdag, men pas på, hvor I går hen. Der findes monstre, trolde og hekse i alle skove og parker … men heldigvis også feer, enhjørninge og alfer fulde af alfestøv!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s