Væg-egypteren Gandalf

Så er klokken syv … Du skal op, Arendse *trækker gardin til side* det bliver godt vejr i dag!

”Far, hvis vi flytter, vil jeg have det her stykke væg skåret ud, så jeg kan få det med! *forvirret far, der mere havde forventet at høre pigen sige uauauaua … iiiii … hvorfor skal vi op nu?* Øhh … stykke væg?

”Ja, se! Det ligner en egypter, der er ved at kravle op” *pigen peger på en lille plet på væggen* ”Kom her hen, så kan du selv se det!” Jo, ja, jo …

”Ligner det ikke en egypter, der kravler opad?” Mjo, det gør det nok … 

Men hvorfor Svendsen vil barnet have den med, hvis vi flytter … og vi skal da vist slet ikke flytte!

Måske er det al den tågede snak om at købe et Manor i Cotswold, England, men jeg har bestemt sagt til hende, at så er der omtrent 1 million mennesker, der skal købe WotanaZ labyrint først, og der er altså lang vej, så længe bogen end ikke har et forlag om ryggen endnu!

Ok, indrømmet … Jeg kunne ikke se en egypter på væggen, men altså; han kravler opad. Det øverste brune er hans hår, det hvide er hans kappe, og det grønlige i midten er hans arm, der holder om staven. Han bevæger sig kravlende, foroverbøjet opad, og så kan man se hans lange vandrestav stikke ud for oven (med en kroget top) og lige ned under ham. Jeps, pigens fantasi havde ret, men det kunne nu lige så godt have være Gandalf eller Little John … anyway … han kommer ikke med, hvis vi en dag flytter!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s