Træstamme-dilemma (romerne kommer!)

Som i en anden tegnefilm kæmpede min indre djævel og min indre engel en hård kamp i dag. En kamp, hvor jeg desværre må erkende, at det gode allerede havde tabt fra første sekund, mine øjne strejfede fristelsen.

”Kast dig over den,” råbte djævlen og spyttede ud i luften.

”Nej, nej … du må ikke, du skal tabe dig,” tog englen over i en from tone.

”Men du kan jo ikke stå i mod … se nogle former … bløde, store, lækre, brune … saftige … bid til … NU! Tænk på smagen,” fortsatte djævlen med sin mest sleske og befalende stemme.

”Stop Mads! Den tager livet af dig … du kan ikke holde til det … du må ikke,” bad englen, lukkede sine øjne og virrede med hoved og glorie.

Men der stod den. Et syn sendt fra himlen *eller helvede*. I nogles øjne en ulækker vandskabning, men i andres *mine* det Sublime selv forstørret til 60 gange normen.

Ok, indrømmet. Den kom ikke fra himlen eller helvede *tror jeg*, men derimod fra kopimanden. Sagen var nemlig den, at han dukkede op på vores kontor for at lave printeren … samtidig vidste han dog godt i sit sorte hjerte, at han slet ikke kunne lave den i dag, selvom vi allerede havde ventet to uger på ham. DERFOR havde han Den med … og det hjalp … selvom det nu også er dejligt at kunne printe, når man arbejdet med kommunikation og marketing, men pyt … hvem kan arbejde med et halvt kilo træstamme i mavsen *avsen*.

Af en eller anden grund var der bagefter en gammel germanerhøvdings ord, der hjemsøgte mine tanker: ”Jeg frygter altid romerne, men mest af alt frygter jeg dem, når de bringer mig gaver!” Sådan vil jeg have det med kopimænd fremover.

Reklamer

2 thoughts on “Træstamme-dilemma (romerne kommer!)

  1. Vi var mange der faldt i kampens hede. Jeg ved du kæmpede hårdt, selvom sjavlen stod som havskum om din mund.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s